Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Zabava
Novigrad

Besplatni prijevoz i turistički vlakić u Novigradu

Svakodnevni besplatni prijevoz u Novigradu od Sportske dvorane do Mandrača

Svakog dana od 1. srpnja do 30. kolovoza, od 7:30 do 22 sata, kombi za prijevoz do 8 putnika prometuje u oba smjera od Sportske dvorane do Mandrača u centru Grada. Polasci su predviđeni svakih 15 do 30 minuta, uz pauzu od 13:15 do 15 sati.
Besplatni prijevoz od sportske dvorane do centra grada organiziran je kako bi se olakšao promet i osigurala veća dostupnost parkirališnih mjesta. Parkiranje na velikom parkingu kod Sportske dvorane je povoljnije od parkiranja u centru grada (0,90 €/h i 5 €/dan), stoga ova inicijativa pruža svim Novigrađanima, ali i svim gostima Novigrada, praktičan i ekonomičan način dolaska u centar grada.
Prvi polazak s parkirališta kod Sportske dvorane prema Mandraču je u 7:30h, a zadnji povratak od Mandrača prema Sportskoj dvorani je u 21:50h.

Vozni red turističkih vlakića

Već dugi niz godina, turistički vlakići povezuju sjever i jug grada s centrom Novigrada. U prvom redu namijenjeni su gostima Aminess hotela i kampova, no svi gosti grada mogu koristiti ovaj način prijevoza jer svaka linija ima više stajališta na put do odredišta i natrag.

Na fotografijama u nastavku ovog članka možete vidjeti koja su stajališta, cijenu vožnje te vozni red za ljetne mjesece.

Aminess Maravea Camping Resorta – Novigrad - Aminess Maravea Camping Resorta
Aminess Sirena Campsite – Novigrad - Aminess Sirena Campsite
Tags:
#zabava
#prirodne ljepote
#Odmor
#obale i plaže
#AminessHotels
#priroda i kampiranje
#priroda i okoliš
#kamp
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku
Image